Minihiihtovaelluksen varustespekuloinnit

Noniin keräämpä tähän lyhyet mietteen tietyistä varusteistani jotka olivat Aakenuksella mukanani.

US Molle II rinkka
Perusvarma suoritus rinkalta kuten edellisien reissujen perusteelta odotinkin.
Ainoa miinus tulee olkaimien ehkä liiallisenkin leveästä muodosta, alkoivat painamaan hartioiden etupuolelta hiihtäessä. Voi tosin johtua tottumattomuudesta tai siitä ettei tätä rinkkaa mahdollisesti ole suunniteltu hiihtämiseen.

Helicon kalvotakki
Liian tiivis tiukkaan urheiluun joten hiihtäessä turha pitää päällä mutta sopivan kepeä ja pakkautuu pieneen tilaan joten leirielämää silmällä pitäen loistava laitos pakaasissa.

Haix P9 Desert maiharit
Kevyet kantaa mukana eivätkä hukanneet paljoa tilaa rinkassa kun tungin eväät kenkien sisään.
Leirissä ehdottomat välineet monojen tilalle, tosin omat mononi voivat olla huonoimmasta päästä retkeilyyn mutten Haixejen mukaan ottoa katunut hetkeäkään.

Hennessy Hammock Explorer
Riippumajoitetta olen jo hehkuttanut niin paljon etten sen etuihin viitsi paneutua muutakuin toteamalla että toimii. Tosin mukanani ollut makuualusta ei toiminut täysin odotetusti, materiaalin hengittämättömyys aiheuttaa turhan voimakasta kondenssi ongelmaa. Ongelmaa saattoi korostaa voimakas lämpötilan vaihtelu yön aikana sillä olen samaa alustaa käyttänyt tyytyväisesti tästä reissusta asti.

Fischer RC sukset ja Yoko Saphire sauvat
Liian kesyt huiputuksiin,  tämän olen tiennyt jo monta vuotta mutta näiden kanssa olen monet huiput silti kiertänyt. Tunturisukset ja kunnon vaellussauvat ovat lähes ehdottomat tälläisile retkille.

Kommentit

Suositut tekstit